Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τα όμορφα φρύδια προσδίδουν σπινθηροβόλο βλέμμα

Φρύδια
Όσο σημαντικές είναι οι βλεφαρίδες για ένα σαγηνευτικό βλέμμα, άλλο τόσο είναι και τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια. Γι’ αυτό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και κάντε το βλέμμα σας εκτυφλωτικό.
1. Πρώτα απ’ όλα βουρτσίστε τα φρύδια σας, είτε με το ειδικό βουρτσάκι, είτε με το δάχτυλο, έτσι ώστε να αποκτήσουν ένα ομοιόμορφο σχήμα. Αν δείτε πως κάποια τρίχα προεξέχει και δεν στρώνει ψαλιδίστε την. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το φρύδι σας να στρώσει σωστά. Αξίζει να σημειωθεί πως όσο πιο κοντά στην μύτη βρισκόμαστε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι τρίχες.
2. Δεύτερο βήμα: Επιλέγετε ένα μολύβι που να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας, ούτε πολύ σκούρο, ούτε ανοιχτό για εσάς. Αφού το διαλέξετε, περάστε το φρύδι σας έτσι ώστε να γεμίσετε τα κενά, ειδικά αν τα φρύδια σας είναι αραιά. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο.
3. Ένα μεγάλο λάθος των γυναικών είναι η υπερβολή στο βγάλσιμο των φρυδιών. Δεν χρειάζεται να βγάζετε πολλά, αφού στη μόδα επικρατούν τα φαρδιά φρύδια. Βγάλτε όσα χρειάζεται ώστε να αποκτήσουν ωραίο σχήμα. Εξάλλου ένα παχύ και καλοσχηματισμένο φρύδι είναι πολύ πιο καλό όπλο και από την μάσκαρα.
4. Τέλος, μπορείτε να ελέγξετε το σχήμα και την φορά των φρυδιών σας βάζοντας ελάχιστο gel. Όταν λέμε ελάχιστο, εννοούμε ελάχιστο. Δεν θέλουμε ούτε να κοκαλώσουν, ούτε να φαίνεται το gel.


Δείτε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2012/03/omorfa-frudia-spinthirovolo-vlemma/#ixzz2nAf8lJyJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου