Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ουλές ακμής; Αποτελεσματική Αγωγή για την Αντιμετώπισή τους.


Μετά από περιόδους  έντονης ακμής ακόμα και όταν τα ξεσπάσματα σταματήσουν τελείως τα περισσότερα άτομα έρχονται αντιμέτωποι με τις αρκετές βαθιές ουλές που απέμειναν ως αντιαισθητικά  ενθύμια που δεν φεύγουν με τίποτα... Γιατί όμως είναι τόσο δύσκολο να αντιμετωπισθούν όχι μόνο οι ουλές ακμής αλλά και γενικά όλες οι ουλές;

Η Ανατομία των Ουλών...

Η επιδερμίδα μας βασικά αποτελείται από τέσσερις στιβάδες, αρχίζοντας από μέσα προς τα έξω είναι η βασικήη ακανθωτή, ηκοκκώδης και η κερατίνη. Η οποιαδήποτε αναγέννηση της επιδερμίδας ξεκινά από τη βασική στιβάδα και τελειώνει στην κερατίνη.

Οι ουλές όμως έχουν φτάσει ακόμα πιο βαθιά κάτω από την επιδερμίδα στο συνδετικό ιστό που αποτελείται από διαφόρων ειδών κύτταρα, αγγεία, νεύρα, ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά χρειάζεται μια θεραπεία που να δρα με τον σωστό τρόπο σε αυτό το βαθύτερο επίπεδο.

Μας είχε απασχολήσει και παλαιότερα το θέμα των ουλών  όπου και είχα αναφέρει κάποιες αρκετά καλές διαθέσιμες λύσεις για να μειώσουμε τα σημάδια της ακμής. Η φαρμακοποιός κα Ρασέλ Κοέν μας αποκαλύπτει όμως εδώ την δική της αποτελεσματική μέθοδοπου δίνει στο φαρμακείο της για όλους τους τύπους των ουλώνπου προκαλούνται από την ακμή και που έχουν ήδη ακολουθήσει με επιτυχία πολλοί πάσχοντες.

Η  Αγωγή:

Η αγωγή αποτελείται από τρία μέρη που δρουν συνεργιστικά  εξωτερικά με Dermaroller και ειδικής φυτικής κρέμας και εσωτερικά με ταμπλέτες για ενδυνάμωση της επιδερμίδας. Είναι μία πολύ αποτελεσματική μέθοδος αποκατάστασης των ουλών που αντιμετωπίζει συνδυαστικά και πολύπλευρα το δύσκολο αυτό αισθητικό πρόβλημα.

1. Εξωτερική Αγωγή:

α) Micro-Needling:  Αρχικά περνάμε την πάσχουσα περιοχή με τοSkin Micro-Needling Dermaroller. Οι μικροακίδες του Dermaroller μέσω της Διαδερμικής Διέγερσης Κολλαγόνου συμβάλλουν σημαντικά στην ομαλοποίηση όλων των ουλων από ακμή. όταν συνδυαστούν με ειδική κρέμα και τις ταμπλέτες για ουλές

β) Φυτική Κρέμα: Στην συνέχεια γίνεται η εφαρμογή μιας ειδική φυτικής  κρέμας. Η απορρόφηση των συστατικών της, λόγω των μικρο καναλιών που έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα του Dermaroller, γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικά από τους πόρους του δέρματος. Τα συστατικά της από βαλσαμέλαιο, γλυκολικό εκχύλισμα Hedera Helix , centella asiatica και πυριτίου, διεγείρουν την ανάπλαση της επιδερμίδας από την βασική στοιβάδα προς τα πάνω. 

2. Εσωτερική Αγωγή:

Ταμπλέτες: Τέλος οι ταμπλέτες συμπληρώνουν με τα ιχνοστοιχεία που περιέχουν τις ανάγκες του οργανισμού για ένα υγιές δέρμα με ελαστικότητα.

Οδηγίες Χρήσης
Την κρέμα την εφαρμόζεις δύο φορές την ημέρα και τις ταμπλέτες τις πίνεις 3 φορές την ημέρα μισή ώρα προ φαγητού. Το Dermaroller το εφαρμόζεις 2-3 φορές την εβδομάδα βράδυ πριν την κρέμα.

Κόστος της θεραπείας

Το dermaroller κοστίζει 23 ευρώ. Η κρέμα 39 ευρώ και οι ταμπλέτες 21 ευρώ. Το dermaroller μάλιστα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε περαιτέρω και να το χρησιμοποιήσετε και για αντιγήρανση και για βαθύτερη  διείσδυση των καλλυντικών σας (προτιμήστε αγνά και τελείως φυσικά καλλυντικά σε αυτήν την περίπτωση). Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το dermaroller εδώ

Εάν σας ενδιαφέρει η θεραπεία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Κοέν στο natural.remedies@hotmail.com για να σας αποστείλει το πακέτο της θεραπείας με αντικαταβολή στο σπίτι σας.

Εάν μένετε Λάρισα μπορείτε να το αγοράσετε από το φαρμακείο της Ανθίμου Γαζή 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου